Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap is de kunst van jezelf leiden en de regie nemen over je eigen leven. Het gaat verder dan alleen maar doelen stellen; het draait om zelfbewustzijn, discipline en verantwoordelijkheid. Persoonlijk leiderschap helpt je om je potentieel te maximaliseren en een vervuld en doelgericht leven te leiden. Persoonlijk Leiderschap is ook de Sleutel tot Effectief Leidinggeven. Om een goede leider te zijn, moet je eerst jezelf kunnen leiden. Het biedt namelijk de basis waarop je jezelf en anderen kunt inspireren, motiveren en begeleiden naar succes. 

 

Mijn begeleiding is voor iedereen die bereid is naar zichzelf te kijken, voor diegene die écht contact wil maken met zichzelf en de ander. Voor iedereen die voluit vanuit eigen kracht wil leren leven. Voor wie verlangt naar groei en zich persoonlijk en professioneel verder wil ontwikkelen, maar ook voor wie vastloopt in het leven en weer in beweging wil komen. Stel jezelf eens de vragen: Wie wil ik zijn? Wat kan ik? Wat wil ik? Sta er eens wat langer bij stil. Niet alleen met je hoofd maar ook met je gevoel. Ik ben benieuwd wat je dan laat zien en wat je niet laat zien.

 

Je hebt je al tijden voorgenomen om bepaalde zaken te veranderen in je leven. Je hebt doelen voor jezelf gesteld, maar vervalt steeds in oud gedrag en haalt niet het doel dat je voor ogen had. Je snapt niet waar dit aan ligt en hoe je nieuw gedrag kunt integreren om het doel wel te halen. Zijn er gebeurtenissen, ervaringen, vraagstukken, thema’s, emoties, overtuigingen of patronen die jou afremmen, belemmeren of vastzetten? Tijd voor verandering en persoonlijk leiderschap!

"Persoonlijk leiderschap is een reis van zelfontdekking en groei.

Begin vandaag nog en ontdek de kracht die in jou schuilt!"

Werkwijze

Tijdens de begeleiding gaan we aan de slag met (persoonlijk) Leiderschap en maak ik inzichtelijk wat maakt dat je nu doet wat je doet, en wat de effecten hiervan zijn. Je leert bewuster naar jezelf kijken en krijgt inzicht in de mogelijkheden die je hebt om de gewenste verandering in je leven aan te brengen. Ik bied je een veilige en ondersteunende omgeving waarin je als individu jouw potentieel kunt ontdekken en ontwikkelen. Door middel van effectieve communicatie, interventies, oefeningen, reflectie en plannen tot actie kan mijn begeleiding een transformatieve ervaring zijn die leidt tot meer zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en succes!

 

Tijdens de begeleiding zitten we niet in een stoel tegenover elkaar, maar komen we in beweging. We gebruiken heel de ruimte om langs of om elkaar heen te bewegen. Het helpt jou om vrijer te praten en makkelijker bij je gevoel te komen. Hierdoor hoef je mij niet (altijd) aan te kijken en kun je jouw gedachten en gevoel de vrije loop laten. Je zal merken dat het gemakkelijker is om in gesprek te zijn.

Stel je eens voor dat je...

  • Helemaal op je plek staat!
  • Leeft vanuit je gevoel!
  • Jouw gestelde doelen haalt!
  • Weet wat je wilt!
  • Lekker in je vel zit!
  • Keuzes kunt maken!
  • Zelfverzekerd kan zijn!
  • Goed voor jezelf zorgt!